''Dat zegt me toch meer dan welke journalist of wie dan ook''

''Dat zegt me toch meer dan welke journalist of wie dan ook''

Mark Diemers is maar wat trots dat hij aankomend seizoen het shirt van Feyenoord mag dragen. De 26-jarige middenvelder kan niet wachten om in De Kuip te spelen en om zijn teamgenoten te ontmoeten. De selectie ontvangt Diemers met open armen en dat doet hem goed.

"Steven was de eerste die me welkom heette. Jens Toornstra ken ik al een hele tijd, daar heb ik ook veel contact mee gehad. Het is gewoon super leuk'', vertelt Diemers in gesprek met Omrop Fryslân. ''Die jongens waren met de wedstrijden ook heel enthousiast naar me toe. Dat zegt me toch meer dan welke journalist of wie dan ook.''

Diemers kende een aantal goede jaren bij Fortuna Sittard. "Ik heb de afgelopen jaren keihard gewerkt en daarom is dit voor mij de ultieme beloning. Feyenoord is een wereldclub. Ik wil rustig binnenkomen. Ik ben niet iemand die denkt dat 'ie gelijk de man bij Feyenoord is, dat zou heel scheef zijn. Ik ga gewoon mijn stinkende best doen."

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties