''Om dat te zeggen bij Feyenoord is inderdaad niet handig''

''Om dat te zeggen bij Feyenoord is inderdaad niet handig''

Mark Diemers komt naar Feyenoord en Jan Boskamp is daar blij mee. De 26-jarige middenvelder heeft zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en was een bepalende speler bij Fortuna Sittard. De oer-Feyenoorder ziet Diemers als een aankoop om de selectie vooral in de breedte te versterken.

''Ik ben er blij mee. En waarom? Omdat hij de laatste jaren alleen maar progressie heeft gemaakt. Het laatste jaar bij Fortuna was hij een bepalende speler. Ik weet niet wat er gaat gebeuren met Kökçü of met de andere middenvelders. Ik heb Dickie niet gehoord, maar ik denk dat als er spelers weggaan, we er nóg 2 of 3 middenvelders bij moeten hebben.''

Boskamp heeft ook het interview van Diemers uit het verleden meegekregen. ''De mooiste club volgens Diemers? Een club uit Amsterdam geloof ik. Dat had ‘ie beter niet kunnen zeggen. Om dat te zeggen bij Feyenoord is inderdaad niet handig. Maar hij mag de waarheid zeggen, als dat zijn waarheid is. Hij zal er wel op terugkomen", voorspelt Boskamp lachend in gesprek met Veronica Inside.

Lees meer over
ajax Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties