'Kökçü en Feyenoord naderen akkoord over nieuw contract'

'Kökçü en Feyenoord naderen akkoord over nieuw contract'

Orkun Kökçü en Feyenoord zijn al weken met elkaar in gesprek over een nieuw contract. De 19-jarige middenvelder heeft eerder twee aanbiedingen afgeslagen omdat daar te weinig vertrouwen uit sprak. De stadionclub is deze week opnieuw in onderhandeling gegaan en lijkt nu wel succes te hebben.

De twee partijen staan volgens FeyenoordTM op het punt om het contract, dat nu tot 2023 loopt, te verlengen tot medio 2025. Alleen de Raad van Commissarissen moet nog een akkoord geven over het nieuwe contract, waaruit veel meer vertrouwen spreekt.

Met de aankoop van Mark Diemers en het verlengen van Orkun Kökçü krijgt Dick Advocaat zijn zin. De trainer wil de huidige selectie intact houden en heeft er veel vertrouwen in om mee te strijden om het kampioenschap. Kökçü moet aankomend seizoen een van de sterkhouders worden op het middenveld.

Kökçü heeft in gesprek met Voetbal International meerdere malen aangegeven graag bij Feyenoord te blijven, maar miste waardering in de eerdere aanbiedingen. ''Maar in principe lever ik de club straks geld op, als alles goed blijft gaan. En ik hoef echt niet de best betaalde speler hier te worden, bij lange na niet zelfs. Geef me gewoon het gevoel dat ik in álle opzichten écht een basisspeler ben.''

[readmore=54245]

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties