'Kökçü en Feyenoord naderen akkoord over nieuw contract'

donderdag 18 juni 2020 15:59 114.920 keer bekeken 379 reacties Pro Shots

Orkun Kökçü en Feyenoord zijn al weken met elkaar in gesprek over een nieuw contract. De 19-jarige middenvelder heeft eerder twee aanbiedingen afgeslagen omdat daar te weinig vertrouwen uit sprak. De stadionclub is deze week opnieuw in onderhandeling gegaan en lijkt nu wel succes te hebben.

De twee partijen staan volgens FeyenoordTM op het punt om het contract, dat nu tot 2023 loopt, te verlengen tot medio 2025. Alleen de Raad van Commissarissen moet nog een akkoord geven over het nieuwe contract, waaruit veel meer vertrouwen spreekt.

Met de aankoop van Mark Diemers en het verlengen van Orkun Kökçü krijgt Dick Advocaat zijn zin. De trainer wil de huidige selectie intact houden en heeft er veel vertrouwen in om mee te strijden om het kampioenschap. Kökçü moet aankomend seizoen een van de sterkhouders worden op het middenveld.

Kökçü heeft in gesprek met Voetbal International meerdere malen aangegeven graag bij Feyenoord te blijven, maar miste waardering in de eerdere aanbiedingen. ''Maar in principe lever ik de club straks geld op, als alles goed blijft gaan. En ik hoef echt niet de best betaalde speler hier te worden, bij lange na niet zelfs. Geef me gewoon het gevoel dat ik in álle opzichten écht een basisspeler ben.''

Gerelateerd nieuws
379 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 105 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 1028 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved