''Ik neem met opgeheven hoofd afscheid van Feyenoord''

''Ik neem met opgeheven hoofd afscheid van Feyenoord''

Cheick Touré en Feyenoord gaan definitief uit elkaar. De 19-jarige aanvaller en de Rotterdammers kwamen er niet uit over een nieuw contract en gaan uiteindelijk in goed overleg uit elkaar. Touré is van mening dat hij zich elders beter kan ontwikkelingen. Via Instagram dankt hij de stadionclub voor een mooie periode.

''Ik ben trots om voor deze prachtige club gespeeld te hebben,'' schrijft Touré. ''Een club die heel veel voor me heeft betekend en waar ik de club heel erg dankbaar voor ben, maar na zeven seizoenen is het tijd voor een nieuwe hoofdstuk en neem ik met opgeheven hoofd afscheid van Feyenoord. Ik wil alle mensen bedanken die betrokken zijn geweest gedurende mijn periode bij Feyenoord.''

Zaakwaarnemer Melvin Plet liet eerder in gesprek met VoetbalPrimeur al weten dat Touré vertrekt. "We zijn Feyenoord dankbaar voor de samenwerking die we hebben gehad. Hij heeft het altijd goed naar z'n zin gehad. We hebben twee aanbiedingen gekregen, maar wij vonden niet dat die aansloten bij hoe wij erin stonden. Soms moet je dan de handen schudden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties