Nieuw Feyenoord krijgt vorm, Advocaat wil nog een jaar Berghuis

dinsdag 16 juni 2020 15:36 136.505 keer bekeken 444 reacties Pro Shots

Het bleef lang stil rondom Feyenoord wat betreft de selectie voor volgend seizoen, er werd vooral afscheid genomen van spelers. Vlak voor de zomervakantie van selectie en staf komt er toch schot in de selectie waarmee Feyenoord volgend seizoen mee wil doen om het kampioenschap.

Mark Diemers zal, volgens Voetbal International, deze week voor drie jaar tekenen bij de stadionclub en de verwachting is ook dat Eric Botteghin en Leroy Fer bij zullen tekenen. Met Diemers, Fer, Wouter Burger, Jens Toornstra en Orkun Kökçü heeft Advocaat dan vijf spelers voor drie plekken op het middenveld. Daar wil Advocaat nog een middenvelder aan toevoegen. Mocht Kökçü toch de stap naar het buitenland maken, dan komt Joey Veerman van Heerenveen in beeld bij de Rotterdammers.

Over de achterhoede met  Bart Nieuwkoop/Lutsharel Geertruida, Marcos Senesi, Eric Botteghin, Tyrell Malacia/Ridgeciano Haps is Advocaat tevreden. Voor de voorhoede wil Advocaat vanwege de blessure van Luis Sinisterra een linksbuiten aantrekken. Hoofdzaak is wel dat Steven Berghuis dan blijft. Die kans is vrij groot omdat Berghuis belangrijk is gemaakt onder Advocaat en de speler in deze onzekere coronatijden al een topcontract heeft. De Kleine Generaal heeft zijn goedkeuring over Nicolai Jørgensen en Róbert Boženík al gegeven. Feyenoord heeft nog maanden de tijd om een middenvelder en een linksbuiten aan te trekken om zo de selectie compleet te krijgen.

Gerelateerd nieuws
444 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 132 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 894 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved