Kein Geloel: ''We praten pas als Barça dat bod verdubbelt''

dinsdag 16 juni 2020 07:00 63.700 keer bekeken 63 reacties Pro Shots

Het is niet de vraag of, maar wanneer Mark Diemers als eerste zomeraanwinst van Feyenoord wordt gepresenteerd. In aflevering 161 van Kein Geloel vragen Freek, Johan en Wesley zich echter af of de 26-jarige Fries wel zo'n topper is en Dick Advocaat kan helpen aan z'n eerste prijs in De Kuip. Aan de andere kant heeft Orkun Kökçü de buitenlandse topclubs voor het uitkiezen. Na interesse van Arsenal en Sevilla, schijnt nu FC Barcelona op de stoep te staan met 35 miljoen euro. Is dat wel zo reëel? Of moet Feyenoord het spelletje in deze krankzinnige spelersmarkt niet wat harder spelen en het dubbele eisen?

Over geld gesproken: drie grote Amerikaanse bedrijven hebben interesse om geld in Feyenoord te pompen, zo meldde De Telegraaf afgelopen weekend. Goede zaak, of toch niet? Hoe zit het nu eigenlijk met die bedrijven? Met wie gaat Feyenoord straks misschien in zee? Verder is er uiteraard weer ruimte voor de rubriekjes Bakens in de Verte en Insta Inspectah. Ook komt het vertrek van Renato Tapia aan bod, misschien wel de bestbetaalde teammanager uit de geschiedenis van Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
63 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73435 leden - Op dit moment zijn 730 mensen actief, waarvan 171 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved