Fledderus: ''Ik wacht op een melding van kamp-Diemers''

Fledderus: ''Ik wacht op een melding van kamp-Diemers''

Mark-Jan Fledderus heeft nog geen nieuws ontvangen van kamp-Diemers en heeft nog altijd hoop op de komst van de 26-jarige middenvelder. Diemers zou inmiddels hebben gekozen voor Feyenoord, maar de technisch directeur van FC Groningen heeft nog geen officieel bericht ontvangen. ''Ik heb het meegekregen en direct contact gehad met kamp-Diemers'', aldus Fledderus.

''Afgelopen vrijdag hebben we met elkaar gesproken en daarin waren ze heel duidelijk. Ze hadden tijd nodig om na te denken. Gisteren hebben we nog contact gehad en het bericht is nog steeds hetzelfde. De media zal ongetwijfeld goed ingevoerd en ingelicht zijn wat dat betreft, maar wij kunnen niet op dit soort geruchten ingaan. Ik wacht op een melding van kamp-Diemers.''

FC Groningen en Fortuna Sittard hebben ook een akkoord bereikt en dat verloopt na vandaag. ''Die overeenkomst daar zat een datum aan gekoppeld en daarover hebben we contact gehad met Fortuna. Mocht Mark definitief later een keuze maken dan zal dat geen probleem zijn. Dat hebben ze aangegeven. Ik kan me niet voorstellen dat dat er nog tussen zit.''

''Het is natuurlijk een hele vervelende situatie geworden en die kent op dit moment alleen maar verliezers,'' vervolgt Fledderus in gesprek met het Dagblad van het Noorden. ''Over Diemers is veel geschreven en over ons ook. Dat wij sneller hadden moeten handelen misschien.'' De technisch directeur blijft vertrouwen houden en wil niet vooruitlopen op de zaken door het over eventuele juridische stappen te hebben.

Lees meer over
FC Groningen Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties