Kraay jr: ''Barcelona wil Kökçü kopen en verhuren aan Feyenoord''

Kraay jr: ''Barcelona wil Kökçü kopen en verhuren aan Feyenoord''

De interesse van Barcelona in Orkun Kökçü begint volgens verschillende media steeds serieuzere vormen aan te nemen. Volgens analist Hans Kraay jr. heeft Barcelona een zeer aantrekkelijk bod neergelegd. "Ik lees vandaag in de kranten dat Barcelona Kökçü voor 30 miljoen zou willen kopen en daarna nog een jaar bij Feyenoord wil stallen."

Zo'n kapitaalinjectie zou Feyenoord een behoorlijke financiële slagkracht opleveren, terwijl Kökçü dus nog gewoon deel uit blijft maken van de selectie. Iets dat dat de kans op een kampioenschap vergroot, aldus Kraay bij het programma Voetbalpraat van Fox Sports. "Als dat aan de orde is, dan gaat Feyenoord wel een beetje meedoen, denk ik."

Kökçü moet zich dan wel blijven doorontwikkelen. "Dat geld kun je uit gaan geven en Kökçü gaat alleen maar beter worden, want als je naar de cijfers van Kökçü kijkt... Het is een geweldige jongen, hij traint altijd extra voor zichzelf, is een goede speler, maar hij heeft in 22 wedstrijden twee doelpunten en vier assists, dat is niet veel."

[readmore=54240]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties