Vejinovic: ''Winst landstitel en beker nog altijd hoogtepunten''

maandag 15 juni 2020 05:00 52.265 keer bekeken 68 reacties Pro Shots

De aankoop van de getalenteerde Marko Vejinovic werd in 2015 door bijna iedere Feyenoordsupporter toegejuicht, toch faalde de middenvelder in De Kuip. Een overstap naar AZ zorgde ook niet voor de ommekeer. Sterker nog: een zware blessure, nota bene opgelopen in de uitwedstrijd tegen Feyenoord, zorgde ook daar voor een mislukt avontuur. Vejinovic toont zijn talent wel in Polen, waar hij bij het tegen degradatie strijdende Arka Gdynia bijna wekelijks de uitblinker is. 

Vejinovic is inmiddels 30 en kijkt in het Algemeen Dagblad onder andere terug op zijn tijd bij Feyenoord. "Het begon nog wel goed, maar door omstandigheden ging het steeds minder." Arka Gdynia probeert nu degradatie te ontlopen, maar juist daarom staat de uitblinkende middenvelder (acht goals) weer in de belangstelling van meerdere clubs. 

Bij Feyenoord maakte Vejinovic welgeteld één doelpunt: in de tweede ronde van de beker tegen Excelsior. "Het is frustrerend dat het bij Feyenoord niet is gelopen zoals ik het voor ogen had, maar het was een nuttige periode. Ik had het niet willen missen, de winst van de landstitel en de beker gelden nog altijd als hoogtepunten."

Gerelateerd nieuws
68 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73546 leden - Op dit moment zijn 904 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved