Telegraaf: Drie partijen willen in zee met Feyenoord

Telegraaf: Drie partijen willen in zee met Feyenoord

Feyenoord is weer in gesprek met investeerders. Volgens De Telegraaf zijn drie investeringsmaatschappijen geïnteresseerd om de Rotterdamse club vooruit te helpen.

Mike Forde is vooral bekend van zijn jaren dat hij onder Roman Abramovich jarenlang de directeur van Chelsea was. Het zal dus niet toevallig zijn dat Chelsea ook een oud-club is van de technisch directeur van Feyenoord, Frank Arnesen. Inmiddels zit Forde in New York en is hij voor diverse grote investeerders werkzaam als adviseur. Drie investeerders hebben interesse getoond in Feyenoord. ''De rol die wij hebben is het identificeren van clubs voor grote partijen. Hoe komt de investering tot stand? Het Nederlandse model van voetbalclubs is heel aantrekkelijk.''

''Niet alle clubs komen daarvoor in aanmerking. Maar Ajax, Feyenoord en PSV zijn clubs met een sterke opleiding, daar wordt veel talent ontwikkeld en alle drie zijn ze in staat om de sprong naar de Champions League te maken. Een sterke kant van Feyenoord is de enorme hard core fan-base. De club heeft een gigantische achterban, weten we.''

De investeringsmaatschappijen kijken ook met veel belangstelling naar het megaproject Feyenoord City. "Dat stadion is het kroonjuweel. Maar het is vooral de club waar het om gaat. Daar zit bij Feyenoord een enorme groeipotentie in."

Klik hier voor het complete artikel

[readmore=54262]

Lees meer over
PSV ajax Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties