Van Gelder over Burger: ''Is dat een mindere speler dan Diemers?''

zaterdag 13 juni 2020 06:00 207.485 keer bekeken 378 reacties Pro Shots

De soap rondom Mark Diemers duurt nog even voort. Analist Jan van Halst verwacht dat pas aanstaande dinsdag duidelijk wordt dat Diemers Feyenoorder wordt, maar dat Diemers Feyenoorder wordt is volgens Van Halst voor 100% zeker. "Hij heeft hier natuurlijk op gewacht en dat is logisch. Als zo'n grote club zich meldt, dan ga je allerlei wegen zoeken om toch nog naar Feyenoord te kunnen."

Jan van Halst twijfelt er niet aan dat Mark Diemers de overstap maakt naar Feyenoord. De 26-jarige middenvelder van Fortuna Sittard gaf aanvankelijk zijn jawoord aan FC Groningen, maar maakte later kenbaar dat hij naar De Kuip wil. FC Groningen heeft van Fortuna Sittard tot en met maandag de tijd gekregen om de transfer af te ronden; als dat niet lukt, zijn de Limburgers bereid om de gesprekken te openen met Feyenoord.

"Het is misschien niet chique, maar er is weinig chique meer in de voetballerij. Zowel Diemers als zijn zaakwaarnemer zet gewoon de telefoon op vliegtuigmodus tot maandag en dinsdag rijden ze rechtstreeks naar Rotterdam", aldus Van Halst in het praatprogramma Paniekvoetbal op Ziggo Sport.

Tafelheer Jack van Gelder heeft zo zijn bedenkingen. "Ik zou er geen seizoenkaart voor kopen en ik heb ook niet het idee dat hij de ploeg op sleeptouw zal nemen." Van Gelder ziet het net zo goed zitten in Wouter Burger "Is dat een mindere speler dan Diemers, als hij vaker de kans krijgt en vertrouwen voelt?" Van Halst: "Wat dat betreft kunnen ze beter de centen op zak houden, al hoeft er maar één middenvelder weg te vallen voordat je iemand nodig hebt."

Gerelateerd nieuws
378 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 137 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 989 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved