''Binnen de groep leefde het gevoel om meer te doen''

vrijdag 12 juni 2020 16:36 71.135 keer bekeken 146 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord-supporters snakken naar het moment dat zij weer naar het stadion mogen en als twaalfde man achter het team kunnen staan. Iets wat door de coronacrisis al enige tijd en voorlopig niet mogelijk is. De spelersgroep draait de rollen daarom om en gaat in het hele land langs bij supporters om hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.

''Iedereen wordt geraakt door de crisis en heeft het lastig,'' weet Jens Toornstra, die namens de spelersraad spreekt waarin ook Steven Berghuis en Justin Bijlow zitting nemen. ''Wij willen als spelersgroep laten zien dat we achter de supporters staan.''

Daarom besloten de spelers, nadat zij al eerder akkoord waren gegaan met een salarisverlaging, de seizoenkaarten van een aantal supporters uit eigen zak te vergoeden. ''Binnen de groep leefde het gevoel dat we nog meer wilden doen voor de fans,'' vertelt Berghuis over het initiatief #WeBlijvenNuGaan.

Daarom trokken spelers eropuit om supporters op te zoeken, nu het andersom niet mogelijk is. Bijlow is de eerste in een lange rij en gaat als ‘nummer één’ langs bij Jan Joost Pastoor, de allereerste supporter die zijn seizoenkaart verlengde. De komende dagen volgen er video’s van verrassingsbezoekjes van onder anderen Steven Berghuis, Orkun Kökcü, Tyrell Malacia en Sven van Beek.

Gerelateerd nieuws
146 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 990 mensen actief, waarvan 226 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved