''Binnen de groep leefde het gevoel om meer te doen''

''Binnen de groep leefde het gevoel om meer te doen''

Feyenoord-supporters snakken naar het moment dat zij weer naar het stadion mogen en als twaalfde man achter het team kunnen staan. Iets wat door de coronacrisis al enige tijd en voorlopig niet mogelijk is. De spelersgroep draait de rollen daarom om en gaat in het hele land langs bij supporters om hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.

''Iedereen wordt geraakt door de crisis en heeft het lastig,'' weet Jens Toornstra, die namens de spelersraad spreekt waarin ook Steven Berghuis en Justin Bijlow zitting nemen. ''Wij willen als spelersgroep laten zien dat we achter de supporters staan.''

Daarom besloten de spelers, nadat zij al eerder akkoord waren gegaan met een salarisverlaging, de seizoenkaarten van een aantal supporters uit eigen zak te vergoeden. ''Binnen de groep leefde het gevoel dat we nog meer wilden doen voor de fans,'' vertelt Berghuis over het initiatief #WeBlijvenNuGaan.

Daarom trokken spelers eropuit om supporters op te zoeken, nu het andersom niet mogelijk is. Bijlow is de eerste in een lange rij en gaat als ‘nummer één’ langs bij Jan Joost Pastoor, de allereerste supporter die zijn seizoenkaart verlengde. De komende dagen volgen er video’s van verrassingsbezoekjes van onder anderen Steven Berghuis, Orkun Kökcü, Tyrell Malacia en Sven van Beek.

Lees meer over
Steven Berghuis Sven van Beek Jens Toornstra Tyrell Malacia Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties