''Diemers lijkt me ook geen type die snel Kuipvrees zou krijgen''

''Diemers lijkt me ook geen type die snel Kuipvrees zou krijgen''

Mark Diemers leek op weg naar FC Groningen, tot Feyenoord zich vorige week meldde. De middenvelder, die nog een contract tot 2021 heeft bij Fortuna Sittard, heeft echter nog geen definitieve keuze over zijn toekomst gemaakt.

In Voetbalpraat op Fox Sports bespreken de analisten de aankomende transfer van Diemers. ''Diemers lijkt me ook geen type die snel Kuipvrees zou krijgen'', zegt Leo Driessen. ''Feyenoord heeft natuurlijk al eens raak geschoten met laatbloeiers. Denk aan Kees van Wonderen en Paul Bosvelt'', zegt Vincent Schildkamp. ''Het is, op de goede manier, wel een mannetje. Hij heeft veel zelfvertrouwen.''

''Voor hem is het natuurlijk fantastisch. Ik denk dat voor hem FC Groningen ook al een fantastische stap was geweest, misschien ook wel een iets logischere. Maar als Feyenoord voorbijkomt, dan is dat toch geweldig dat hij dat met beide handen aanpakt?'', vervolgt Schildkamp. ''Of Groningen beter is voor zijn carrière? Als je naar Feyenoord kunt… Bij Feyenoord gaat hij Europees voetbal spelen, ze gaan hem toch niet halen om hem niet te laten spelen?'', sluit Driessen af.

Lees meer over
De Kuip FC Groningen Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties