Advocaat: ''Goede hoop dat Botteghin en Fer bijtekenen''

donderdag 11 juni 2020 15:58 67.300 keer bekeken 59 reacties Pro Shots

In de tweede editie van Studio FBC ontvangt presentator Jan Dirk Stouten niemand minder dan hoofdtrainer Dick Advocaat. Daarnaast schuift Dennis van Keulen (manager Sales & Events) aan om te spreken over de laatste stand van zaken binnen De Kuip.

Advocaat geeft aan dat hij nog altijd goede hoop heeft op het aanblijven van Eric Botteghin en Leroy Fer. "We moeten de groep bij elkaar houden en we kunnen er best drie spelers bij krijgen, met huren of wat dan ook. Als dat lukt, hebben we gewoon een heel vervelend elftal. Om tegen te spelen. En dat heb ik graag. Wij hebben er een goed gevoel bij, al moet het nog wel uitgevoerd worden."

De trainer heeft alle vertrouwen in de huidige mensen binnen Feyenoord. "Als je me nu vraagt: we hebben zestien spelers, waarvan acht onder de 21. Dan moet ik nog kijken wat het wordt. Maar ik heb écht goede hoop dat Botteghin bijtekent, dat Fer bijtekent en dat we toch nog twee of drie jongens erbij kunnen halen."

Gerelateerd nieuws
59 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75094 leden - Op dit moment zijn 491 mensen actief, waarvan 168 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved