Advocaat: ''Goede hoop dat Botteghin en Fer bijtekenen''

Advocaat: ''Goede hoop dat Botteghin en Fer bijtekenen''

In de tweede editie van Studio FBC ontvangt presentator Jan Dirk Stouten niemand minder dan hoofdtrainer Dick Advocaat. Daarnaast schuift Dennis van Keulen (manager Sales & Events) aan om te spreken over de laatste stand van zaken binnen De Kuip.

Advocaat geeft aan dat hij nog altijd goede hoop heeft op het aanblijven van Eric Botteghin en Leroy Fer. "We moeten de groep bij elkaar houden en we kunnen er best drie spelers bij krijgen, met huren of wat dan ook. Als dat lukt, hebben we gewoon een heel vervelend elftal. Om tegen te spelen. En dat heb ik graag. Wij hebben er een goed gevoel bij, al moet het nog wel uitgevoerd worden."

De trainer heeft alle vertrouwen in de huidige mensen binnen Feyenoord. "Als je me nu vraagt: we hebben zestien spelers, waarvan acht onder de 21. Dan moet ik nog kijken wat het wordt. Maar ik heb écht goede hoop dat Botteghin bijtekent, dat Fer bijtekent en dat we toch nog twee of drie jongens erbij kunnen halen."

Lees meer over
De Kuip Eric Botteghin Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties