Malacia: ''Ik weet niet of mensen mij nu wel of niet herkennen'

Malacia: ''Ik weet niet of mensen mij nu wel of niet herkennen'

Tyrell Malacia is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De 20-jarige verdediger heeft de laatste maanden hard gewerkt en is topfit. Malacia heeft onder Dick Advocaat de weg naar boven weer gevonden en speelde vanwege de blessure bij Ridgeciano Haps veel wedstrijden.

Met Malacia in de basis werd er een goede reeks neergezet. "Ik hoorde het. Sinds ik speel, hebben we in de competitie nog niet verloren. Het draait natuurlijk om het team, maar ik kijk natuurlijk ook naar mijn prestaties. Het ging zeker lekker."

De talentvolle verdediger geeft aan dat hij een goede band heeft met Advocaat. "Hij heeft veel met mij gesproken en hij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Die boost had ik zeker nodig en dat heeft me goed gedaan. Ik ben zeker blij dat hij nog een jaar de trainer van Feyenoord is."

Malacia is met een nieuw kapsel helemaal klaar voor de komende periode. "Ik zeg je eerlijk: ik weet niet of mensen mij nu wel of niet herkennen,'' vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik hoor wel veel van mensen dat ze pas later zien dat ik het ben.''

Lees meer over
Ridgeciano Haps Tyrell Malacia Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties