Malacia: ''Ik weet niet of mensen mij nu wel of niet herkennen'

donderdag 11 juni 2020 11:15 63.545 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Tyrell Malacia is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De 20-jarige verdediger heeft de laatste maanden hard gewerkt en is topfit. Malacia heeft onder Dick Advocaat de weg naar boven weer gevonden en speelde vanwege de blessure bij Ridgeciano Haps veel wedstrijden.

Met Malacia in de basis werd er een goede reeks neergezet. "Ik hoorde het. Sinds ik speel, hebben we in de competitie nog niet verloren. Het draait natuurlijk om het team, maar ik kijk natuurlijk ook naar mijn prestaties. Het ging zeker lekker."

De talentvolle verdediger geeft aan dat hij een goede band heeft met Advocaat. "Hij heeft veel met mij gesproken en hij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Die boost had ik zeker nodig en dat heeft me goed gedaan. Ik ben zeker blij dat hij nog een jaar de trainer van Feyenoord is."

Malacia is met een nieuw kapsel helemaal klaar voor de komende periode. "Ik zeg je eerlijk: ik weet niet of mensen mij nu wel of niet herkennen,'' vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik hoor wel veel van mensen dat ze pas later zien dat ik het ben.''

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 71 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 119 mensen actief, waarvan 85 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved