'FC Barcelona informeert naar Kökcü'

'FC Barcelona informeert naar Kökcü'

De interesse voor Orkun Kökcü neemt grote vormen aan. Ook FC Barcelona is concreet geïnteresseerd in de 19-jarige middenvelder van Feyenoord. De Spaanse topclub heeft onlangs geïnformeerd naar hem.

Dit meldt RTV Rijnmond. De regionale omroep heeft gisteren uitgebreid gesproken met Kökcü. De talentvolle middenvelder heeft geen haast met het maken van een overstap en focust zich voorlopig op het nieuwe seizoen met Feyenoord. Bij de stadionclub leeft steeds meer de gedachte dat een recordtransfer mogelijk is.

Ook Arsenal en Sevilla willen niks liever dan Kökcü toevoegen aan de selectie. De middenvelder zelf gaf onlangs aan geen haast te hebben Feyenoord te verlaten. "Ik wil er het beste van maken volgend seizoen en wil zo fit mogelijk zijn als de competitie weer start. Voor nu ben ik alleen met Feyenoord bezig. Ik heb nog een contract tot 2023, dus ik heb geen haast.''

[readmore=54240]

Lees meer over
arsenal Sevilla
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties