Betaald parkeren in Hillesluis? ''Last in de wijk is disproportioneel''

dinsdag 9 juni 2020 07:29 73.780 keer bekeken 135 reacties Pro Shots

Bij thuiswedstrijden van Feyenoord zoeken supporters vaak een parkeerplek zo dicht mogelijk bij het stadion. Het liefst natuurlijk op een plek waar gratis geparkeerd kan worden. De woonwijk Hillesluis is daarom een graag gebruikte plek om de auto te parkeren. De bewoners zijn minder gecharmeerd: ze hopen dat de gemeente betaald parkeren wil gaan invoeren op zondagen.

Doordeweeks is dat al het geval, tot 18:00 (de woonwijk ziet ook graag dat doordeweeks de tijden verlengd worden). Wat de bewoners betreft worden de supporters door het betaald parkeren ontmoedigd om hun auto daar neer te zetten, juist omdat de mensen die daar nu wonen vaak hun auto niet meer kunnen parkeren. 

"De last in de wijk is disproportioneel op dit moment, het wordt bezoekers van de thuiswedstrijden te aantrekkelijk gemaakt om te parkeren in de wijk op zondag. Er wordt onvoldoende rekening gehouden met de lasten die de bewoners van Hillesluis dragen", aldus een woordvoerder van de wijkraad in het Algemeen Dagblad.

Gerelateerd nieuws
135 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 993 mensen actief, waarvan 231 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved