Kraay over Advocaat: "Waarom zou je dan volgend jaar wel te oud zijn?''

Kraay over Advocaat: "Waarom zou je dan volgend jaar wel te oud zijn?''

Dirk Kuyt heeft zelf al aangegeven dat hij helemaal niet zit te azen op de baan van Dick Advocaat als trainer van Feyenoord. Ook analist Hans Kraay jr. ziet geen probleem in nog twee seizoenen Advocaat bij Feyenoord. "Als je nou je contract verlengt en je bent 72 en je bent niet te oud, waarom zou je dan volgend jaar, als je 73 bent, wel te oud zijn?" ​

"Ik heb nu begrepen dat Dirk Kuyt niets is toegezegd, niks heeft getekend. Het is onder Martin van Geel wel toegezegd (het trainerschap bij Feyenoord - red.). Er is nu niets toegezegd: door Koevermans niet, door Troost niet", aldus Kraay in het programma Voetbalpraat.

Ook de komst van Henke Larsson en Fons Groenendijk na volgend seizoen is ondanks berichten in de media geen zekerheidje. Er is bij Feyenoord wel overleg geweest met spelersmakelaar Rob Jansen, maar "die heeft alleen maar gezegd dat als je volgend jaar met Dirk Kuyt begint, dan zul je een ervaren staf om hem heen moeten creëren: 'John de Wolf is ervaren, Fons Groenendijk is goed met Kuyt, is ervaren, zou dat eventueel...?'. Dirk Kuyt vindt het prima als Advocaat nog twee jaar blijft, ik zou het ook prima vinden."

Lees meer over
martin van geel Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties