Turkse media schrijven over Jørgensen, Fer, en Özyakup

zondag 7 juni 2020 12:03 107.670 keer bekeken 330 reacties Pro Shots

De geruchten stapelen zich de aflopen dagen hard op. Diverse buitenlandse media schrijven over de spelers van Feyenoord en een mogelijke transfer. Vooral in Turkije is de Rotterdamse club onderwerp van gesprek. Over Nicolai Jørgensen, Edgar Miguel Ié, Leroy Fer en Oğuzhan Özyakup valt er dagelijks iets te lezen. Hieronder een overzicht.

Göztepe SK wil Jørgensen huren
De Deense spits heeft nog een contract tot 2022 bij Feyenoord en strijkt een fors salaris op. Afgelopen seizoen bleef zijn inbreng door blessures beperkt tot dertien wedstrijden en hij maakte daarin vijf doelpunten. Het Turkse Göztepe SK wil de 29-jarige spits voor één seizoen huren van Feyenoord. Dit meldt Yeni Asir. De Rotterdammers werken alleen mee bij een verkoop en zien een verhuur niet zitten. Ook Trabzonspor is geïnteresseerd. De Turkse club hoopt Edgar Miguel Ié in de deal te kunnen betrekken.

Fer persoonlijk akkoord met Beşiktaş
Het verhaal van de 30-jarige middenvelder is bekend. Afgelopen zomer kwam Fer transfervrij over naar Feyenoord en tekende voor één seizoen met een optie voor nog één jaar. De Rotterdamse club maakte hier geen gebruik van, maar wilde Fer tegen een lager salaris wel behouden. Teschnisch directeur Frank Arnesen doet er alles aan om de middenvelder te behouden. De grote vraag is of dat gaat lukken. Fer kan bij Beşiktaş miljoenen gaan verdienen en schijnt volgens Askam al een persoonlijk akkoord te hebben bereikt over een contract voor drie seizoenen met een jaarsalaris van ruim één miljoen euro.

Özyakup komt niet voor in de plannen van Yalçın
Oğuzhan Özyakup komt aankomend seizoen niet voor in de plannen van trainer Sergen Yalçın. Beşiktaş staan dan ook open voor een verhuur of verkoop van de 27-jarige middenvelder. Volgens Aksam gaan Feyenoord en de Turkse club binnenkort in onderhandeling. De grote vraag is of Özyakup opnieuw een flink deel van zijn salaris wil inleveren. Bij Beşiktaş ontvangt hij twee miljoen euro per jaar.

Obinna Nwobodo moet Feyenoord gaan versterken
Volgens Own Goal Nigeria heeft de Rotterdamse club zich gemeld bij Ujpest FC voor de 23-jarige middenvelder Nwobodo. De Nigeriaan staat bekend als een van de grootste talenten van zijn land en hoopt aankomende zomer een stap te maken om zich verder te kunnen ontwikkelen. Zijn zaakwaarnemer heeft al diverse aanbiedingen ontvangen.

Gerelateerd nieuws
330 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 110 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73435 leden - Op dit moment zijn 736 mensen actief, waarvan 172 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved