Van Geel: ''Half september competitievoetbal''

Van Geel: ''Half september competitievoetbal''

Tijdens een bijeenkomst van de Eredivisie CV (ECV) in Rotterdam is bekend gemaakt dat de Eredivisie half september van start gaat. De clubs krijgen in augustus de tijd om onderling wedstrijden tegen elkaar te spelen om wedstrijdritme op te doen.

"Op dit moment heb ik begrepen dat er vanaf half september competitievoetbal gespeeld gaat worden", vertelt Van Geel voor de camera van FOX Sports. "Begin september is er interlandvoetbal en dan zal er in augustus vriendschappelijk gevoetbald worden. Men is er mee bezig hoe dat vorm wordt gegeven"

''Er ligt een plan om de eredivisieclubs in augustus een paar keer tegen elkaar te laten spelen, om weer in het ritme en op niveau te komen. Daar was iedereen het, zoals ik het begreep, mee eens. Ook om de voetballiefhebber te bedienen met wedstrijden waarvan de uitslag nog niet bekend is. Want daarvan heeft men er nu wel genoeg gezien.''

Lees meer over
martin van geel Fox Sports
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties