Rini Coolen in beeld als trainer van Feyenoord onder 21

Rini Coolen in beeld als trainer van Feyenoord onder 21

Zowel Dirk Kuyt als Alfons Groenendijk hebben om uiteenlopende redenen bedankt voor de functie als trainer van Feyenoord onder 21. Nu staat Rini Coolen (58) op de radar van de Rotterdammers om toe te treden tot de Feyenoord academie en de oudste jeugd te gaan begeleiden.

Coolen is sinds 2018 hoofd jeugdopleiding van het Noorse Rosenborg, al leidde hij de hoofdmacht van die club in 2018 als ad interim ook nog eventjes naar het 26ste landskampioenschap en de twaalfde bekerwinst. Coolen moet er voor gaan zorgen dat de doorstroom van de jeugd naar het eerste elftal van Feyenoord beter gaat functioneren, zo meldt De Telegraaf.

Update 13:15 | De voormalig trainer van FC Twente, AGOVV, RBC, Adelaide United, Aruba en Rosenborg bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad in gesprek te zijn met technisch directeur Frank Arnesen. ''We hebben inderdaad contact en we praten nog.''

Lees meer over
Manchester United Dirk Kuyt Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties