''Niet iets hatelijks over Dickie zeggen, dan wordt Dickie venijnig''

dinsdag 2 juni 2020 07:00 55.350 keer bekeken 79 reacties Pro Shots

De mannen van Veronica Inside kwamen nog een keer terug op de woorden van Jaap Stam, die eigenlijk probeerde duidelijk te maken dat Dick Advocaat de vruchten plukte van zijn werk. Advocaat counterde die uitspraak met 'Jaap Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen en dat is door op te stappen bij de club', Wilfred Genee vroeg de tafelgasten wie er gelijk had en daar kwam een eensluidend antwoord op: "Ja, Dickie."

Tafelgast Willem Kieft probeert nog wel enige nuance aan te brengen. "Maar Jaap had toch ook wel wat pech dat al die gasten niet fit waren." Johan Derksen wil daar niks van weten. "Jaap heeft zichzelf ook een tikkeltje overschat, want die was nog niet aan dit werk toe. Die had rustig nog wat ervaring bij PEC Zwolle op moeten doen." De sneer van Advocaat aan het adres van Stam had Derksen wel verwacht. "Je moet niet iets hatelijks over Dickie zeggen, want dan wordt Dickie venijnig." 

Analist René van der Gijp zag ook nog een ander probleem: "Hij ging ook die Kelly halen, dat was ook een hele domme fout. Als je als trainer een speler meeneemt, dan moet hij echt van meerwaarde zijn." Aan de andere kant was de toevoeging van Said Bakkati aan de technische staf juist een hele goede zet van Stam volgens Gijp. "Een ding is wel gek: dat dat gozertje dat Stam meegenomen heeft in die technische staf... daar liep iedereen mee weg en die kreeg 'je hebt nog een jaar' te horen. Maar dan zou je toch zeggen, dat als iedereen wegloopt met hem: hou dat ventje dan lekker, joh."

Derksen snapt het vertrek van Bakkati wel: "Feyenoord bepaalt de technische staf niet, dat doet Rob Jansen, het zijn allemaal jongens uit de staf van Rob Jansen." Dat kan op zichzelf weer een probleem opleveren volgens De Snor. "Als Dickie weer een goed seizoen draait gaat hij echt niet weg en dan blijft hij nog een jaartje. Kuyt die heeft er de tering in, Kuyt gaat zich dit jaar 'oriënteren', want Dickie wil hem er niet bij hebben." Al regelt Rob Jansen natuurlijk ook zaken voor Dick Advocaat en Cor Pot.

Gerelateerd nieuws
79 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 86 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved