Karsdorp over Feyenoord-jaar: ‘’Om dit nog een seizoen te doen...’’

Karsdorp over Feyenoord-jaar: ‘’Om dit nog een seizoen te doen...’’

Rick Karsdorp speelt komend seizoen niet meer voor Feyenoord. De huurling van AS Roma lijkt een langer verblijf zelf ook niet te zien zitten, zo geeft hij eerlijk toe in een gesprek met de NOS.

‘’Ik heb natuurlijk veel ingeleverd om hier te terug te komen. Ik wilde het plezier weer terugvinden en dat is zeker gelukt", aldus de 25-jarige rechtsback over zijn kortstondige tweede periode bij de stadionclub. "Maar om dit nou nog een jaar te doen, dat is zo'n groot verschil."

AS Roma heeft tijdens de verhuurperiode geen contact gezocht met Karsdorp. ‘’Dat kan ook een signaal zijn, dat ze er klaar mee zijn. Als Roma mij nog ziet zitten, zou ik daar vol voor mijn kansen gaan. Ik ben daar weggegaan met blessures. De duels die ik er heb gespeeld, heb ik het niet verkeerd gedaan."

Feyenoord gaat dus verder met de jonge Lutsharel Geertruida (19) en Bart Nieuwkoop (24) voor die positie. ‘’Dan loop je die jongens in de weg als je weer een jaar gehuurd wordt. Ik denk dat Feyenoord ook met de toekomst bezig is. Ik had gehoopt iets meer wedstrijden te spelen, dan was het wat makkelijker geweest voor Feyenoord om die keuze te maken.’’

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Lutsharel Geertruida Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties