Karsdorp over Feyenoord-jaar: ‘’Om dit nog een seizoen te doen...’’

donderdag 28 mei 2020 07:01 105.425 keer bekeken 220 reacties Pro Shots

Rick Karsdorp speelt komend seizoen niet meer voor Feyenoord. De huurling van AS Roma lijkt een langer verblijf zelf ook niet te zien zitten, zo geeft hij eerlijk toe in een gesprek met de NOS.

‘’Ik heb natuurlijk veel ingeleverd om hier te terug te komen. Ik wilde het plezier weer terugvinden en dat is zeker gelukt", aldus de 25-jarige rechtsback over zijn kortstondige tweede periode bij de stadionclub. "Maar om dit nou nog een jaar te doen, dat is zo'n groot verschil."

AS Roma heeft tijdens de verhuurperiode geen contact gezocht met Karsdorp. ‘’Dat kan ook een signaal zijn, dat ze er klaar mee zijn. Als Roma mij nog ziet zitten, zou ik daar vol voor mijn kansen gaan. Ik ben daar weggegaan met blessures. De duels die ik er heb gespeeld, heb ik het niet verkeerd gedaan."

Feyenoord gaat dus verder met de jonge Lutsharel Geertruida (19) en Bart Nieuwkoop (24) voor die positie. ‘’Dan loop je die jongens in de weg als je weer een jaar gehuurd wordt. Ik denk dat Feyenoord ook met de toekomst bezig is. Ik had gehoopt iets meer wedstrijden te spelen, dan was het wat makkelijker geweest voor Feyenoord om die keuze te maken.’’

Gerelateerd nieuws
220 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 121 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 59 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved