Arnesen: ‘’Er staat straks weer een prima Feyenoord’’

Arnesen: ‘’Er staat straks weer een prima Feyenoord’’

Frank Arnesen is positief gestemd over de komende ‘abnormale’ transferperiode. De technisch directeur van Feyenoord greep naast zijn eerste target, de transfervrije Bryan Linssen, maar verzekert supporters dat er bij de start van de competitie een representatief elftal voor de dag komt.

‘’We zijn er nog steeds heilig van overtuigd dat er straks een prima Feyenoord staat als de competitie weer begint. Het is duidelijk dat er geen geld is om spelers te kopen, zoals bij zoveel clubs het geval is. We misten Bryan Linssen, maar oké, dat kan gebeuren’’, vertelt hij in een groot interview met het Algemeen Dagblad.

Arnesen is positief gestemd over de contractverlengingen met Leroy Fer en Eric Botteghin, maar geeft aan dat de Corona-crisis een flinke impact zal hebben. ‘’Dit wordt een abnormale transferwindow. Vrijwel niemand heeft geld, iedereen kijkt naar elkaar.’’ En dan is er nog het loonoffer vanuit de spelers. ‘’We gaan daar collectief uitkomen, dat gevoel overheerste al en dat is er nog steeds.’’

Feyenoord moet creatief zijn en hoopt op een langere huurperiode met Edgar Ié. ‘’Als hij nog een jaar mag worden verhuurd, moeten we kijken of dat mogelijk is voor ons.’’ Datzelfde geldt voor Oguzhan Özyakup. ‘’Een prima jongen en een prima speler, maar Besiktas bepaalt. En de vraag is of wij hem weer kunnen betalen zoals dat in de winterstop lukte, mocht dat überhaupt aan de orde zijn.''

Lees meer over
Eric Botteghin Leroy Fer Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties