''Feyenoord en AZ zouden mooie opties kunnen zijn voor Glenn''

vrijdag 22 mei 2020 17:18 92.805 keer bekeken 115 reacties Pro Shots

De transfermarkt gaat binnenkort weer open en Glenn Bijl, verdediger van FC Emmen, staat voor een overgang naar een andere club. De vraag is of de verdediger in Nederland blijft of naar het buitenland verkast: clubs in Frankrijk (Ligue 1), Duitsland (rechterrijtje Bundesliga en de top van de Tweede Bundesliga), Engeland (Championship) en Italië (Serie A) hebben al interesse getoond in Bijl.

Zelf wil de verdediger ook graag naar het buitenland. Zaakwaarnemer Mesut Eslik ziet wel wat in een langer verblijf in Nederland. "Nu er niet meer gevoetbald wordt, zullen clubs misschien nog meer naar data kijken bij het scouten. Dat is voor Glenn een voordeel, want hij staat in heel veel Eredivisie-lijstjes in de top. Dat zegt ook wel iets natuurlijk, Glenn is klaar voor een stap."

"Dat hoeft trouwens niet per se naar het buitenland te zijn, al is dat financieel wel aantrekkelijker. We hebben een carrièreplan voor hem uitgestippeld en daar zou een stap naar een Nederlandse topclub ook heel goed bij passen. Ajax wordt misschien lastig, maar PSV, Feyenoord en AZ zouden mooie opties kunnen zijn voor Glenn. Zij hebben zich bij mij alleen nog niet gemeld", aldus Eslik in Voetbal International.

Gerelateerd nieuws
115 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 866 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved