''Feyenoord en AZ zouden mooie opties kunnen zijn voor Glenn''

''Feyenoord en AZ zouden mooie opties kunnen zijn voor Glenn''

De transfermarkt gaat binnenkort weer open en Glenn Bijl, verdediger van FC Emmen, staat voor een overgang naar een andere club. De vraag is of de verdediger in Nederland blijft of naar het buitenland verkast: clubs in Frankrijk (Ligue 1), Duitsland (rechterrijtje Bundesliga en de top van de Tweede Bundesliga), Engeland (Championship) en Italië (Serie A) hebben al interesse getoond in Bijl.

Zelf wil de verdediger ook graag naar het buitenland. Zaakwaarnemer Mesut Eslik ziet wel wat in een langer verblijf in Nederland. "Nu er niet meer gevoetbald wordt, zullen clubs misschien nog meer naar data kijken bij het scouten. Dat is voor Glenn een voordeel, want hij staat in heel veel Eredivisie-lijstjes in de top. Dat zegt ook wel iets natuurlijk, Glenn is klaar voor een stap."

"Dat hoeft trouwens niet per se naar het buitenland te zijn, al is dat financieel wel aantrekkelijker. We hebben een carrièreplan voor hem uitgestippeld en daar zou een stap naar een Nederlandse topclub ook heel goed bij passen. Ajax wordt misschien lastig, maar PSV, Feyenoord en AZ zouden mooie opties kunnen zijn voor Glenn. Zij hebben zich bij mij alleen nog niet gemeld", aldus Eslik in Voetbal International.

Lees meer over
PSV ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties