''Dat is een spel dat gespeeld wordt, dat komt wel goed''

''Dat is een spel dat gespeeld wordt, dat komt wel goed''

Feyenoord greep naast Bryan Linssen en ook met Leroy Fer en Eric Botteghin is nog geen akkoord bereikt over een contract. De verdediger en middenvelder zijn al weken lang in onderhandeling met de Rotterdammers. Dick Advocaat maakt zich voorlopig geen zorgen, zo meldt journalist Leo Driessen.

"Advocaat heeft gezegd dat hij vertrouwen heeft in de contractverlenging van Fer en Botteghin. Dat is een spel dat gespeeld wordt, dat komt wel goed", vertelt Driessen in gesprek met FOX Sports. "We moeten geduldig zijn. Dat is moeilijk, maar dat lukt wel", zo citeert de commentator de woorden van Advocaat.

"Met geduldig zijn bedoelt Dick: jammer dat het met Linssen niet gelukt is, maar de voetbalmarkt is veranderd, en zal nog meer gaan veranderen. Dick heeft er alle vertrouwen in dat er dadelijk spelers vrijkomen, waar je nu nog helemaal niet aan durft te denken als Feyenoord zijnde.''

Lees meer over
Eric Botteghin Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties