'Fenerbaçhe wil Kuyt aanstellen als interim-coach'

zondag 17 mei 2020 02:26 78.515 keer bekeken 284 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt sloeg eerder de aanbieding van Feyenoord af om de trainer van het nieuwe Onder-21 elftal te worden, maar zou nu op het lijstje van zijn oude club Fenerbaçhe staan. De oud-speler van de Rotterdammers heeft inmiddels de benodigde papieren gehaald om hoofdtrainer te kunnen worden. 

Dat meldt het Turkse Fotospor. President Ali Koç wil na afloop van de Ramadan een nieuwe hoofdtrainer voor de groep zetten. Mocht die zoektocht niet succesvol worden afgerond, dan zou de club over willen schakelen naar Kuyt. Fotospor zegt zelfs dat wanneer Kuyt een goede indruk achterlaat, hij in aanmerking komt voor een langer verblijf als hoofdtrainer. 

Dick Advocaat gaf eerder aan de keuze van Kuyt te begrijpen om de aanbieding voor het nieuwe beloftenelftal af te slaan. "Hij wil nu zijn horizon verbreden, zo heb ik begrepen. Hij wil naar Fener, naar Liverpool en het is voor hem een ideale mogelijkheid om dingen buiten de club te zien. Ik vind, als je zoiets kunt veroorloven, dat het een goede keuze is", aldus de Feyenoord-coach in gesprek met De Telegraaf.

Gerelateerd nieuws
284 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 86 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 747 mensen actief, waarvan 180 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved