'Fenerbaçhe wil Kuyt aanstellen als interim-coach'

'Fenerbaçhe wil Kuyt aanstellen als interim-coach'

Dirk Kuyt sloeg eerder de aanbieding van Feyenoord af om de trainer van het nieuwe Onder-21 elftal te worden, maar zou nu op het lijstje van zijn oude club Fenerbaçhe staan. De oud-speler van de Rotterdammers heeft inmiddels de benodigde papieren gehaald om hoofdtrainer te kunnen worden.

Dat meldt het Turkse Fotospor. President Ali Koç wil na afloop van de Ramadan een nieuwe hoofdtrainer voor de groep zetten. Mocht die zoektocht niet succesvol worden afgerond, dan zou de club over willen schakelen naar Kuyt. Fotospor zegt zelfs dat wanneer Kuyt een goede indruk achterlaat, hij in aanmerking komt voor een langer verblijf als hoofdtrainer.

Dick Advocaat gaf eerder aan de keuze van Kuyt te begrijpen om de aanbieding voor het nieuwe beloftenelftal af te slaan. "Hij wil nu zijn horizon verbreden, zo heb ik begrepen. Hij wil naar Fener, naar Liverpool en het is voor hem een ideale mogelijkheid om dingen buiten de club te zien. Ik vind, als je zoiets kunt veroorloven, dat het een goede keuze is", aldus de Feyenoord-coach in gesprek met De Telegraaf.

Lees meer over
Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties