Update | UEFA reageert op uitspraken Aleksander Čeferin

Update | UEFA reageert op uitspraken Aleksander Čeferin

Het is nog niet zeker of Feyenoord aankomend seizoen direct geplaatst is voor de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers zijn officieel als derde geëindigd in de competitie en hebben daardoor een ticket ontvangen voor de groepsfase van de Europa League.

UEFA-voorzitter Aleksander Čeferin geeft tegenover beIN Sports aan dat er mogelijk consequenties zijn voor de competities die niet af worden gespeeld. "De meeste competities zullen hun seizoen uitspelen. Degenen die dat niet doen, dat is hun beslissing, zullen kwalificaties moeten spelen als ze willen deelnemen aan de Europese competities.''

Feyenoord heeft eerder al aangegeven dat ze nog niet rekenen op direct deelnamen aan de groepsfase van de Europa League. ''Uiteindelijk gaat de UEFA hier over en zal, net als voor alle andere Europese tickets, uiterlijk 27 mei beslissen. Niks is dus nog zeker'', liet Mark Koevermans eerder weten.

Update 12:56 | De UEFA heeft meer duidelijkheid gegeven over de uitspraken van UEFA-voorzitter Aleksander Čeferin. De UEFA heeft niet overwogen om het deelnemersveld te veranderen. Clubs die recht hebben op een direct Champions League- of Europa League-ticket wanneer de competities niet zijn afgemaakt hoeven niet te vrezen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties