Berghuis: ''Juist deze periode gebruiken om in mezelf te investeren''

vrijdag 15 mei 2020 02:00 52.335 keer bekeken 30 reacties Pro Shots

De coronacrisis heeft de hele voetbalwereld op zijn kop gezet. Waar Steven Berghuis bovenaan de lijst stond om Feyenoord na afloop van het seizoen te verlaten, daar is dat nu helemaal niet zo zeker meer. "Ik weet het zelf echt niet. Ik heb altijd gezegd dat ik wel de ambitie heb om nog een keer een stap te maken, maar dan moet het hele plaatje wel kloppen." 

"Op dit moment denk ik daar zeker niet over na. Alles ligt stil en ik vind het al moeilijk om een maand vooruit te kijken. Iedereen kent mijn verhaal wel. Ik ben heel erg blij bij Feyenoord en ook met mijn rol en aanvoerderschap. Dus ik zie het wel", zo vertelt Berghuis In een skypegesprek met NOS-voetbalcommentator Arman Avsaroglu.

De vleugelflitser is blij dat hij in ieder geval weer kan trainen. "Dat bevalt heel goed. Ik heb niet zoiets van: 'Ik heb geen wedstrijd om naar toe te werken, dus waar train ik voor?' Zo voel ik dat helemaal niet. Ik heb juist zin om deze periode te gebruiken om in mezelf te investeren, om in mijn lichaam te investeren. Daarom ben ik heel erg blij dat we weer het trainingscomplex op mochten."

De competitie werd helaas stilgelegd toen de Rotterdammers in een uitstekende vorm verkeerden. "Het was zo'n lekker gevoel en we zaten overal redelijk in. Vooral in de beker en in de competitie kon het nog alle kanten op. Het is heel erg jammer dat het zo is gelopen, maar het is niet anders." Toch speelt de gedwongen pauze hem parten. "Ik mis het voetbal, de wedstrijden. Spelen voor ons thuispubliek en in andere stadions. Het spelletje valt weg. De liefde van je leven, dat wat je al vanaf je vijfde jaar doet, dat valt gewoon weg. Dat is vooral de enorme leegte die ik voel."

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 20 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 689 mensen actief, waarvan 182 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved