Afhandeling (seizoen)kaarten 2019-2020 | Alle info

dinsdag 12 mei 2020 10:12 98.435 keer bekeken 555 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Mee naar het stadion, een plaatsje in de zon, hand in hand met je kameraden. Het zit er door de huidige situatie voorlopig allemaal niet in, als gevolg van de coronacrisis is het seizoen vroegtijdig ten einde gekomen. In dit bericht lees je wat dat betekent voor seizoenkaarthouders en supporters die reeds kaarten hadden aangeschaft voor een of meer van de resterende wedstrijden van seizoen 2019-2020.

Even uit het oog, nooit uit het hart
Allereerst bedankt Feyenoord jou graag voor je onvoorwaardelijke steun dit seizoen. Wie weet waar de goede reeks van de laatste maanden toe had geleid… Zodra het weer mogelijk is, ontvangen we je graag weer in De Kuip. Want: Even uit het oog, nooit uit het hart. Tot die tijd rekent de club op jouw onvoorwaardelijke trouw. En vragen we je om ook nu achter ons te blijven staan.

Feyenoord biedt seizoenkaarthouders en supporters met een kaart voor een van de resterende wedstrijden van het afgelopen seizoen een aantal opties. Deze zijn tevens afgestemd met FSV De Feijenoorder, de supportersvereniging staat achter het beleid dat de club hierin voert.

Je kan de club steunen!
De coronacrisis raakt ons allemaal. Je kan de club in deze tijd steunen en helpen! Klik hier (seizoenkaarthouders) of hier (supporters met losse kaart) om te lezen wat je voor Feyenoord kan betekenen en wat jouw opties zijn. Op die pagina vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Gerelateerd nieuws
555 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 133 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73937 leden - Op dit moment zijn 1195 mensen actief, waarvan 239 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved