Gijp over Linssen: ''Blijft toch de stand-in van die Sinisterra''

dinsdag 12 mei 2020 02:38 62.385 keer bekeken 47 reacties Pro Shots

Ook de mannen van Veronica Inside buigen zich over de vraag of Bryan Linssen een versterking voor Feyenoord zou zijn. Analist Rene van de Gijp verbaast zich vooral over eventuele salariseisen van Linssen. "Stel je nou voor dat Feyenoord die Linssen bijvoorbeeld vier ton biedt en die Linssen wil acht ton hebben, dan geef je hem toch een hand? Dat moet je niet doen, nee joh."

Johan Derksen snapt de eventuele eisen van Linssen wel. "Linssen heeft natuurlijk pech: zijn contract loopt af, hij is transfervrij en die wil nog een keer cashen. Die heeft gehoord dat dat gekke engelsmannetje (Liam Kelly - red.) zes ton verdient en die denkt 'ja, dan kan ik er wel acht verdienen'." Tafelgast Hans Kraaij jr. ziet het wel zitten in de speler van Vitesse. "Er zijn heel veel spelers die Kuipvrees krijgen, maar hij niet, hij is een echte winnaar."

Gijp behoudt zijn bedenkingen. "Je moet er ook niet teveel tijd in steken, in dat soort gasten, die gaan je ook niet heel veel beter maken, hoor." Kraaij: "Hij maakt je ook niet heel veel slechter. Dick speelt niet meer echt met wijde buitenspelers en dat vindt hij (Linssen - red.) heerlijk: dichtbij een echte spits zijn, hij kan op nummer tien prima uit de voeten, hij werkt zich de klere en in de kleedkamer en bij het publiek is hij binnen de kortste keren..." Kraaij wordt onderbroken. Gijp: "Hij is transfervrij, maar je moet hem wel een normaal salaris geven. Hij blijft toch de stand-in van die Sinisterra." 

Gerelateerd nieuws
47 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 19 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 1221 mensen actief, waarvan 310 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved