''Voor Feyenoord is het zeker interessant om in de Superligæn te kijken''

''Voor Feyenoord is het zeker interessant om in de Superligæn te kijken''

Feyenoord is al jaren actief op de transfermarkt in Scandinavië en dat lijkt ook onder Frank Arnesen zo te blijven. Nicolai Jørgensen werd bijvoorbeeld in 2016 overgenomen van FC Kopenhagen, terwijl ook Khalid Boulahrouz in 2014 overkwam van Brøndby.

Arnesen vertrouwt op zijn Deense scout Bjarne Hansen om Scandinavië af te zoeken naar nieuw talent. De twee werkten al eerder samen voor verschillende grote Europese clubs. ''Voor Feyenoord is het duidelijk interessant om naar de Superligaen te kijken’’, begint Hansen in gesprek met bold.dk. ‘’Er zijn veel getalenteerde spelers in de Superligaen, maar de prijs moet ook kloppen.''

''Er zou makkelijk een speler in Kopenhagen kunnen rondlopen die een fantastische speler voor Feyenoord zou kunnen zijn, maar het moet ook voor een bedrag zijn dat de club kan betalen. Hetzelfde geldt voor Midtjylland, maar sommige spelers worden voor hoge bedragen verkocht, het zijn dure deals. Dan moet je je Feyenoord zijnde afvragen of je dat moet willen'', vervolgt de scout.

''Als ik een enorm talent zie dat we voor een realistisch bedrag ergens kunnen kopen, dan is dat een hele belangrijke taak voor mij. Omgekeerd kan het ook zo zijn dat er plotseling een nieuwe speler opduikt in het Noorden, hetzelfde als wat er gebeurde toen ik Amartey vond.'' Hansen ontdekte Daniel Amartey in Kopenhagen, die is tegenwoordig actief in de Premier League voor Leicester City.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties