Herbeleef vanavond de UEFA Cup-winst van 2002

Herbeleef vanavond de UEFA Cup-winst van 2002

Het is een bijzondere ‘Europacup-week’ voor Feyenoord. Na alles over de Europacup I-winst in 1970 is het vrijdag tijd voor een terugblik op een andere grote Europese prijs: de UEFA Cup in 2002. Vandaag – achttien jaar na dato – kun je die memorabele dag herbeleven op de online kanalen van de club.

Hele wedstrijd, unieke beelden
De finale tegen Borussia Dortmund is vrijdag in zijn geheel integraal terug te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Begeleid door het originele commentaar uit die tijd komt alles voorbij: van de aankomst van de spelers in het stadion tot het moment dat Paul Bosvelt in de eigen Kuip de UEFA Cup omhoog tilt. Met het unieke beeldmateriaal waant iedere Feyenoorder zich weer even in 2002.

Exclusief interview Bert van Marwijk
Voordat de ‘live-uitzending’ van de wedstrijd begint, blikken we met niemand minder dan Bert van Marwijk terug op de grootse prestatie van begin deze eeuw. In een speciale voorbeschouwing deelt de toenmalig hoofdtrainer zijn persoonlijke herinneringen aan het UEFA Cup-succes.

8 mei door de ogen van supporter
Behalve Van Marwijk komt ook seizoenkaarthouder Jeroen Koot uitgebreid aan het woord. Als supporter was hij bij alle Europese (thuis)wedstrijden én de finale van dat seizoen aanwezig in het stadion en hij neemt ons mee terug naar zijn beleving van 8 mei 2002.

Programma
Schakel vrijdagavond op tijd in op het YouTube-kanaal van Feyenoord en mis niets:

20:00 uur | Voorbeschouwing met o.a. Bert van Marwijk
20:45 uur | Feyenoord – Borussia Dortmund (hele wedstrijd & prijsuitreiking)

[readmore=54066]

Lees meer over
De Kuip Van Marwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties