'Feyenoord wil Fer en Linssen snel binden'

'Feyenoord wil Fer en Linssen snel binden'

Feyenoord heeft goede hoop op het aantrekken van Bryan Linssen. De Rotterdammers zijn in gesprek met de speler van Vitesse en zaakwaarnemer Patrick van Diemen. Technisch directeur Frank Arnesen hoopt Linssen snel te kunnen presenteren.

Dit meldt Voetbal International. Ook is er uitgebreid gesproken met Leroy Fer en Rob Jansen. Feyenoord heeft een aanbieding gedaan die minder is dan afgelopen seizoen. Wanneer de middenvelder, die een uitstekende ontwikkeling heeft doorgemaakt in De Kuip, daarmee akkoord gaat, blijft hij een jaar langer in Rotterdam.

Feyenoord is ook in gesprek met Eric Botteghin. De verdediger leek afgeschreven, maar heeft zich onder Dick Advcoaat weer opgewerkt to een basisspeler. Ook de Braziliaan heeft een voorstel gekregen dat minder is dan hij de afgelopen jaren gewend was. De trainer van Feyenoord ziet ook Edgar Ié graag langer blijven. De Rotterdammers onderzoeken dan ook de mogelijkheden om hem langer te huren.

[readmore=54055]

Lees meer over
De Kuip Eric Botteghin Vitesse Leroy Fer Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties