Toornstra: ''We wachten nu op een voorstel van de directie''

Toornstra: ''We wachten nu op een voorstel van de directie''

Feyenoord loopt een hoop inkomsten mis en moet de komende maanden flink gaan bezuinigen. Vanwege maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen kan er pas weer gevoetbald worden vanaf 1 september en is het nog niet duidelijk wanneer er precies weer supporters welkom zijn in De Kuip.

Mark Koevermans liet eerder weten dat Feyenoord dertig procent moet bezuinigen. "Wij als spelers begrijpen dat Feyenoord in deze situatie veel geld misloopt en dat de begroting omlaag geschroefd wordt. Dan zal je overal concessies moeten doen, dus daar hebben we als spelersgroep begrip voor."

De spelersgroep moet dus ook een deel van hun salaris inleveren. Volgens Jens Toornstra is een groepje spelers met de directie van Feyenoord in gesprek. "We wachten nu op een voorstel van de directie", vertelt de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond.

Toornstra houdt zich aan alle maatregelen. "Ik heb zelf astma, dus ik weet dat ik wat meer risico loop. Ik ben er wel serieus mee omgegaan. De maatregelen zijn er zodat je niet besmet wordt. Daar probeer ik me zoveel mogelijk aan te houden. Zodra er een vaccin is, zou ik hem graag gelijk willen hebben."

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties