Jansen: ''Mensen die heel veel kritiek hebben die zijn er nooit''

donderdag 7 mei 2020 07:00 61.185 keer bekeken 48 reacties Pro Shots

In het programma Recht uit Rotterdam werd, samen met Feyenoord icoon Wim Jansen en zijn zoon, uitgebreid teruggekeken op de memorabele winst van de Europa Cup 1 van Feyenoord. Ook werd er nader ingegaan op de jeugdopleiding van Feyenoord. Presentator Jan Dirk Stouten vroeg aan Jansen wat de kritiek op de opleiding van Feyenoord, die de afgelopen maanden losbarstte, met hem deed. "Dat vind ik jammer omdat ik nogal eens aan de overkant ben, bij Varkenoord."

"Daar gebeuren heel andere dingen dan die mensen zeggen, want de mensen die heel veel kritiek hebben die zijn er nooit. Ik denk dat we vooral bij de jonge talenten heel veel toekomst hebben. Bij de iets oudere is dat wat moeilijker, maar dat heeft ook met de financiën te maken. In de situatie die we nu meemaken wordt het natuurlijk steeds moeilijker om de financiën rond te krijgen voor de toekomst, daar ben ik wel bang voor."

Gerelateerd nieuws
48 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 958 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved