'Linssen staat open voor Feyenoord, Karsdorp keert terug'

'Linssen staat open voor Feyenoord, Karsdorp keert terug'

Hoewel er tot minimaal 1 september niet gevoetbald wordt, is Feyenoord achter de schermen al druk bezig met de selectie voor het nieuwe seizoen. Met verschillende aflopende contracten en jeugdspelers die terugkeren van hun verhuurperiode kan Feyenoord de balans gaan opmaken.

Volgens het Algemeen Dagblad staat Bryan Linssen van Vitesse open voor een transfer naar Feyenoord. De 29-jarige spits is deze zomer transfervrij en is daardoor een interessante optie voor de Rotterdammers. Linssen was dit seizoen in 25 wedstrijden goed voor 14 doelpunten en 5 assists voor Vitesse.

Rick Karsdorp keert terug naar AS Roma. Eerder deze week werd duidelijk dat Napoli geïnteresseerd is in de rechtsback en lijkt daarmee Feyenoord af te gaan te troeven in de strijd om Karsdorp. Feyenoord gaat het daarom volgend seizoen beginnen met Geertruida en Nieuwkoop en geeft de voorkeur om zich eerst te versterken met een aanvaller of een middenvelder.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Vitesse Lutsharel Geertruida Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties