''Die jongens zouden vandaag de dag nog steeds absolute top zijn''

woensdag 6 mei 2020 01:24 56.880 keer bekeken 73 reacties Pro Shots

Normaal gesproken zou de gedenkwaardige Europa Cup 1 winst van Feyenoord, vandaag precies vijftig jaar geleden, gepaard gaan met talloze activiteiten. Vanwege de crisis rondom het coronavirus zal de dag vooral in woorden en niet in daden beeefd worden. Dick Advocaat keek onlangs de wedstrijd Feyenoord - Celtic weer eens terug. "ik keek vooral naar het middenveld van Feyenoord: Hasil, Jansen en Van Hanegem. De wedstrijd Feyenoord-Celtic viel mij erg mee.” 

"Die drie spelers, dat was nou een middenveld dat elke club nu nog zou willen hebben. Ook nu nog. De techniek, het loopvermogen, de passing, de kracht. Echt alles zat in dat drietal. Die jongens zouden vandaag de dag nog steeds absolute top zijn, dat weet ik zeker. Natuurlijk gaat het voetbal sneller nu, maar ze zouden zich makkelijk aanpassen aan de normen van tegenwoordig. Ik kan het wel redelijk inschatten want ik heb zelf tegen die jongens gespeeld. Het was een geweldig middenveld. Pure klasse", aldus Advocaat in het Algemeen Dagblad.

Gerelateerd nieuws
73 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 739 mensen actief, waarvan 217 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved