Sinisterra: ''Ik voelde me gevleid door de geruchten''

Sinisterra: ''Ik voelde me gevleid door de geruchten''

Luis Sinisterra was bezig aan zijn doorbraak bij Feyenoord, tot hij in het competitieduel tegen PEC Zwolle (3-4) zijn kruisbrand scheurde. De Colombiaan staat daarmee nog maanden aan de kant. Omdat het Eredivisie-seizoen niet meer wordt afgemaakt, kan Sinisterra rustig herstellen.

De buitenspeler geeft in gesprek met AS aan hoe hij zijn herstel ervaart. ''Het was een moeilijk moment. Eerst dacht ik dat de blessure mee zou vallen, maar dat was niet het geval. Het is moeilijk om te kunnen begrijpen waarom dit soort dingen gebeuren, maar ik kan het niet veranderen. Ik probeer zo goed mogelijk te herstellen om mijn oude niveau weer te bereiken'', aldus Sinisterra.

''Ik heb een schema en daar hou ik me aan. Het is een kwestie van wachten en stap voor stap herstellen. Het is belangrijk om goed te herstellen, omdat er anders in de toekomst weer complicaties kunnen opduiken. Op dit moment weet ik nog niet wanneer ik weer fit ben.''

''Mijn dromen? Ik zou heel graag in de beste teams ter wereld willen spelen. Het moet wel een team zijn dat bij me past en waar ik in kan groeien zowel als speler als persoon. Om die stap nu al te maken is erg moeilijk, omdat het niveau veel hoger ligt. Op dit moment ben ik gefocust en ik doe m’n best op het veld. Ik voelde me gevleid door de geruchten, maar op dit moment ligt mijn focus bij Feyenoord en op herstellen.''

[readmore=53847]

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties