#TT | Feyenoord doet AS Roma voorstel, Kökçü aast op transfer

donderdag 30 april 2020 16:19 152.810 keer bekeken 310 reacties Pro Shots

De buitenlandse media hebben aandacht voor Rick Karsdorp en Orkun Kökçü. De twee Feyenoorders zijn regelmatig ondewerp van gesprek en ook vandaag schrijven Italiaanse media en Engelse tabliods over hun toekomst.

Feyenoord en Kökçü zijn momenteel in gesprek over een nieuw contract. De 19-jarige middenvelder heeft nu een contract tot medio 2023 en de Rotterdammers hopen hem vast te leggen tot medio 2025. De grote vraag is of de twee partijen tot een akkoord gaan komen. DailyMail schrijft namelijk dat Kökçü bij de clubleiding zijn vertrekwens kenbaar heeft gemaakt en aankomende zomer een stap naar het buitenland wil maken.

De situatie van Rick Karsdorp is bekend. De 25-jarige verdediger staat onder contract bij AS Roma en werd afgelopen seizoen gehuurd van de Italiaanse club. Met het terughalen van Bart Nieuwkoop werd al geanticipeerd op zijn vertrek. De stadionclub heeft niet het budget om Karsdorp definitief over te nemen. Volgens Corriere dello Sport heeft Feyenoord een laatste voorstel gedaan. De clubleiding hoopt Karsdorp voor een miljoen euro nog een seizoen te kunnen huren met een optie tot koop van vijf miljoen euro.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Gerelateerd nieuws
310 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 134 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 638 mensen actief, waarvan 143 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved