Van Hecke: ''Ik hoop op een transfer naar een grote club''

Van Hecke: ''Ik hoop op een transfer naar een grote club''

Jan-Paul van Hecke staat in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de 20-jarige verdediger van NAC Breda afgelopen seizoen meerdere malen aan het werk gezien. Ook AZ en FC Utrecht zijn geïnteresseerd in de speler uit de Eerste Divisie.

Van Hecke staat open voor een stap. "Er is veel interesse voor mij, ik hoop op een transfer naar een grote club zodat ik volgend seizoen in de Eredivisie speel. Een bijzondere situatie want aan het begin van dit seizoen zat ik nog veel op de bank. En nu dit."

Trainer Rogier Veenstra van ASWH ziet de talentvolle verdediger aankomende zomer een transfer maken. "Ik denk dat hij daar vertrekt en hoop dat hij volgend jaar inderdaad in de Eredivisie speelt. Bij een club die een beetje lijkt op NAC. Veel contact met de supporters, een volkse club," sluit hij af in gesprek met Omroep Zeeland. Van Hecke zijn contract loopt nog tot medio 2022.

Lees meer over
FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties