Van Hecke: ''Ik hoop op een transfer naar een grote club''

donderdag 30 april 2020 14:33 81.720 keer bekeken 185 reacties Pro Shots

Jan-Paul van Hecke staat in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers hebben de 20-jarige verdediger van NAC Breda afgelopen seizoen meerdere malen aan het werk gezien. Ook AZ en FC Utrecht zijn geïnteresseerd in de speler uit de Eerste Divisie.

Van Hecke staat open voor een stap. "Er is veel interesse voor mij, ik hoop op een transfer naar een grote club zodat ik volgend seizoen in de Eredivisie speel. Een bijzondere situatie want aan het begin van dit seizoen zat ik nog veel op de bank. En nu dit."

Trainer Rogier Veenstra van ASWH ziet de talentvolle verdediger aankomende zomer een transfer maken.  "Ik denk dat hij daar vertrekt en hoop dat hij volgend jaar inderdaad in de Eredivisie speelt. Bij een club die een beetje lijkt op NAC. Veel contact met de supporters, een volkse club," sluit hij af in gesprek met Omroep Zeeland. Van Hecke zijn contract loopt nog tot medio 2022.

Gerelateerd nieuws
185 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 658 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved