''Het is wel duidelijk dat Bjarne aan het werk is''

''Het is wel duidelijk dat Bjarne aan het werk is''

Frank Arnesen is bij Feyenoord direct de scouting ingedoken. De Rotterdammers hadden slechts drie scouts in vaste dienst en dat kon de huidige technisch directeur amper geloven. ''Dat is weinig in vergelijking met wat ik bij eerdere clubs gewend was'', reageerde de Deen.

Begin maart heeft Arnesen daarom zijn vriend Bjarne Hansen toegevoegd aan de scouting. De Deen was onder meer werkzaam bij Manchester United, Chelsea en PSV. De twee hebben een goede relatie en kennen elkaar al vijfentwintig jaar. Hansen is helemaal bezeten van het voetbal en bezoekt met zijn 62-jaar nog altijd alle jeugdtoernooien en wedstrijden in voornamelijk Zweden, Denemarken en Noorwegen.

''Hij zit het liefste van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds bij min vijf graden in een of andere hal ergens in Zweden of Noorwegen naar allerlei jeugdwedstrijden te kijken. Ik vind dat ongekend,'' vertelt Arnesen. ''Maar zo weet hij van alle clubs alles en kent hij alle spelers. Ik ben blij dat ik nu weer met hem mag werken bij Feyenoord. Het kan niet anders of de club gaat hiervan in de toekomst profijt hebben.''

De eerste jeugdspelers hebben zich al gemeld op Varkenoord. Isak Ellbring (Jönköpings Södra IF), Hussein Ahmadi (IFK Göteborg) en André Picornell (FC Brommopojkarna) hebben stage gelopen bij de Rotterdammers. ''Vanwege corona kunnen we dat nu even niet doen'', laat Arnesen weten in gesprek met Voetbal International. ''Maar het is wel duidelijk dat Bjarne aan het werk is.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bjarne Hansen (@scandinavianscouting.dk) op

[readmore=53701]

Lees meer over
PSV Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties