''Voor Dick zelf hoeft dit soort besprekingen helemaal niet''

''Voor Dick zelf hoeft dit soort besprekingen helemaal niet''

Dick Advocaat heeft onlangs zijn contract bij Feyenoord verlengd. De trainer staat ook volgend seizoen voor de groep. Zaakwaarnemer Rob Jansen geeft aan dat de gesprekken makkelijk verliepen. Advocaat zelf was niet aanwezig.

De onderhandelingen verliepen via een video-conference. "Dan zie je elkaar tenminste. Voor Dick zelf hoeft dit soort besprekingen helemaal niet, dus zat hij zelf niet in die calls,'' vertelt Jansen in gesprek met Voetbal International. ''Wij overlegden samen over zijn wensen en dat koppelde ik dan terug naar de clubleiding. Het was ook niet zo ingewikkeld."

"Dick heeft goed gepresteerd met Feyenoord, de club is blij met hem, hijzelf heeft het naar zijn zin. Dan is het logisch dat beide partijen er nog een jaar aan vastplakken. Dick is aan een mooie en heel lange eindsprint bezig. Als ik ooit met pensioen ga, staat hij nog ergens op een trainingsveld.''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties