''Dat kan een goede versterking zijn voor Feyenoord''

dinsdag 28 april 2020 16:01 133.235 keer bekeken 134 reacties Pro Shots

Feyenoord blijft tijdens deze voetballoze periode op zoek naar versterkingen. De namen van Bryan Linssen (Vitesse) en Joey Veerman (sc Heerenveen) blijven in de media aan de Rotterdammers gelinkt worden. Analist Jan van Halst is erg te spreken over de middenvelder van sc Heerenveen. "Dat vind ik een geweldige speler."

"Alleen het schijnt dat hij een moeilijke jeugd heeft gehad, in die zin dat hij een té goede jeugd heeft gehad. Hij schijnt vroeger Jong Oranje ook een keer afgezegd te hebben, omdat hij liever met zijn vriendjes op vakantie ging", aldus Van Halst in het programma Paniekvoetbal. "Hij was nooit echt gedreven, maar hij heeft nu in één keer het licht gezien. Bij SC Heerenveen speelt hij echt prima, dus ik zou dat echt een hele goede aankoop vinden voor Feyenoord. Mits Leroy Fer blijft, want dat is nou echt zo'n nestor die hem kan helpen om hem verder te laten ontwikkelen. Het maakt mij heel nieuwsgierig." 

Ook Bryan Linssen staat in de belangstelling van Feyenoord. Jack van Gelder zou Linssen bij Feyenoord vinden passen, maar ziet ook een probleem. "Dat kan een goede versterking zijn voor Feyenoord. Ook vanuit China tonen ze interesse in Linssen, waar hij een 'top-Ajax'-salaris kan gaan verdienen. Dan heb je het over drie,vier of vijf miljoen. Met alle respect, dan zou ik niet naar Feyenoord gaan, maar op zijn leeftijd voor de centen kiezen."

Daarnaast gaat de presentator nog in op de contractverlenging van Dick Advocaat. "Ik hoop dat het sprookje van Dick Advocaat bij Feyenoord door kan blijven gaan. Hij heeft een geweldige reeks gemaakt en het zou een beetje jammer zijn als dat nu dan weer afbrokkelt. Dus ik hoop echt dat Feyenoord die goede lijn blijft vasthouden."

Gerelateerd nieuws
134 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 1042 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved