''Hij hoopt dat Senesi, Berghuis en Haps blijven''

''Hij hoopt dat Senesi, Berghuis en Haps blijven''

Feyenoord en Dick Advcoaat hebben gisteren bekend gemaakt nog één seizoen met elkaar door te gaan. Mario Been is lovend over de huidige trainer van de Rotterdammers en hoopt dat sterkhouders als Steven Berghuis en Marcos Senesi behouden kunnen blijven.

Vooral Berghuis is een belangrijke schakel in het elftal. ''Hij is de allerbelangrijkste. Ik denk dat we allemaal wel zien dat hij de bepalende speler is bij Feyenoord. En mocht het zo zijn dat er toch een astronomisch bedrag wordt neergelegd voor Berghuis, dan zal Advocaat dat mogen besteden aan de selectie.''

Met Advocaat aan het roer was Feyenoord bezig met een enorme opmars. "Hij geeft zelf aan dat er nog rek in zit. Hij hoopt dat zijn belangrijke spelers als Senesi, Berghuis en Haps blijven, dat hij zijn selectie bij elkaar kan houden en ook nog kan versterken.''

"Dat is natuurlijk een uitstekende speler", zegt Been over Bryan Linssen in gesprek met FOX Sports. "Hij heeft bij Vitesse laten zien dat hij toch altijd goed is voor tussen de tien en twintig goals. Voor een buitenspeler is dat natuurlijk een enorm moyenne. Dus ik denk dat Feyenoord die kant op moet."

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Vitesse Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties