Kein Geloel: ''Dick21 is de enige positieve verlenging van deze periode''

woensdag 22 april 2020 00:36 31.805 keer bekeken 26 reacties Pro Shots

De kogel is door de kerk: het seizoen van Feyenoord zit er definitief op. Door het verbod op betaald voetbal vanwege het coronavirus gaat er een dikke streep door de competitie. Nooit zullen we weten of de ploeg van Dick Advocaat dicht bij de titel had gekomen. Er ontstaat een soort gemeenschappelijke depressie die in aflevering 157 van Kein Geloel wordt besproken. We smachten nu zelfs naar het anderhalf uur durende ritje door de file naar De Kuip.

Gelukkig zijn er ook positieve ontwikkelingen in de Kuip. Geheel in lijn met de verlengde maatregelen van de overheid, blijft ook de Kleine Generaal langer aan. Dat kon eigenlijk ook niet anders, want een einde zoals dit verdient 'Dickie' niet. Ook komt de nieuwe te vormen onder 21-competitie aan bod. Wat gaat er straks gebeuren met spelers als Dylan Vente en Crysencio Summerville? Welke talenten moeten er kortom – wanneer de bal hopelijk weer gaat rollen – dit elftal de voetbalpiramide inschieten?

Gerelateerd nieuws
26 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 13 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 781 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved