Binnenkort duidelijkheid over gekochte (seizoen)kaarten 2019-2020

dinsdag 21 april 2020 22:07 47.075 keer bekeken 144 reacties FR12.nl Bron: Feyenoord.nl

Het kabinet heeft dinsdagavond bekendgemaakt dat de vergunningplichtige evenementen tot 1 september verboden blijven. Tot die tijd wordt er geen betaald voetbal gespeeld, ook niet zonder publiek. Naar aanleiding daarvan heeft het bestuur betaald voetbal van de KNVB, dat daar formeel over gaat, het voornemen de competitie 2019-2020 niet verder uit te spelen.

Hoewel Feyenoord dit zeer betreurt, overheerst het begrip dat dit besluit onvermijdelijk was, in het belang van de nationale gezondheid. Op korte termijn volgt duidelijkheid over wat dit betekent voor seizoenkaarthouders en supporters die reeds kaarten voor een of meer van de resterende wedstrijden van seizoen 2019-2020 hadden aangeschaft.

Het besluit dat er voorlopig geen publieksevenementen mogen worden georganiseerd, komt niet geheel onverwacht. Feyenoord heeft met de Eredivisie en collega-clubs dan ook al veel nagedacht over de gevolgen van dit scenario. Komende vrijdag vindt nader overleg plaats tussen de KNVB, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de clubs, over de gevolgen nu de coronamaatregelen definitief zijn verlengd.

Op meerdere terreinen trachten de clubs de komende tijd tot gezamenlijke standpunten te komen. Zo wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een uniforme aanpak voor eventuele manieren van tegemoetkoming voor niet genoten wedstrijden voor alle supporters van de achttien Eredivisieclubs.

Feyenoord zal seizoenkaarthouders, degenen die losse kaarten hadden aangeschaft voor een of meer van de thuiswedstrijden tegen Ajax, VVV-Venlo, FC Groningen en Vitesse en de supporters die een kaart hebben gekocht voor de uitwedstrijden tegen AZ en/of Sparta Rotterdam hier naar verwachting dus in mei over informeren.

Gerelateerd nieuws
144 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 70 mensen actief, waarvan 66 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved