Krabbendam: ''Dat was wel een voorwaarde van hem''

dinsdag 21 april 2020 19:36 83.510 keer bekeken 49 reacties Pro Shots

Vandaag werd eindelijk definitief duidelijk dat Dick Advocaat nog een seizoen langer als trainer aan Feyenoord verbonden blijft. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam had niet anders verwacht. "Ze gaan nog een jaar met elkaar door en dat houdt ook in dat de staf waar Advocaat nu mee werkt zal blijven, dat was wel een voorwaarde van hem."

"Hij is er in geslaagd om Feyenoord in korte tijd naar zijn hand te zetten. Hij heeft de sfeer teruggebracht in de club, dat vind ik nog wel het knapste. Toen hij begon was het een lamgeslagen bende. Advocaat bleek de juiste man op de juiste plek, een soort wonderdokter die Feyenoord weer tot leven heeft gewekt", aldus Krabbendam op de radio van Voetbal International.

Volledig vanzelfsprekend was het bijtekenen van Advocaat niet. "Advocaat had er van afgezien als hij geen perspectief had gezien. Blijkbaar is de club er in geslaagd om een positief beeld te schetsen. Als je ook kijkt naar het elftal: in de as zitten vooral doorlopende contracten. Berghuis stond misschien op de nominatie om verkocht te worden, maar de vraag is of er nu wel een club voor hem komt. Hetzelfde geldt voor Orkun Kokcu", zo vervolgt Krabbendam. "Als Feyenoord er in slaagt om zich via een huurconstructie, of misschien zelfs wel een koop, nog te versterken, wie weet wat er dan nog in het vat zit? Dat is voor Advocaat voldoende gebleken om er nog een jaar aan vast te plakken."

Gerelateerd nieuws
49 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 654 mensen actief, waarvan 228 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved