KNVB overlegt met overheid over 'coronaproof' voetbal

KNVB overlegt met overheid over 'coronaproof' voetbal

Door de coronacrisis ligt al het voetbal stil. Nu de eerste gevolgen van de crisis bij zowel de grote als kleine clubs duidelijk beginnen te worden, doet de KNVB er alles aan om het voetbal zo snel mogelijk te kunnen hervatten. De voetbalbond is nu in overleg met de overheid over hoe het voetbal in de toekomst hervat kan worden.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Eerder riepen de burgemeesters op om alle grote evenementen tot september te verbieden. ''Als de regering deze oproep dinsdag overneemt en dat bij het kabinetsbesluit bekendmaakt, schept dat duidelijkheid. Dan kunnen wij verder aan de slag”, aldus de KNVB over de oproep van de burgemeesters.

Daarnaast noemde de KNVB de oproep ''een duidelijk signaal voor de hele evenementenbranche in tijden die voor iedereen moeilijk zijn. Nogmaals, dinsdag verwachten we meer duidelijkheid te krijgen, met name ook over het betaald voetbal zonder publiek in de komende tijd.”

[readmore=53902]

Lees meer over
KNVB
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties