''Summerville en Burger lijken potentiële eerste-elftalspelers''

maandag 13 april 2020 20:41 119.210 keer bekeken 204 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft veel jeugdspelers verhuurd in de afgelopen periode. De vraag is welke spelers terugkeren van hun verhuurperiode en dan een versterking blijken te zijn voor Feyenoord 1. De Rotterdammers zijn daarin ook afhankelijk van de clubs waarbij de talenten gestald waren: die spelen niet in hetzelfde systeem als Feyenoord. Verslaggever Chris Tempelman: "Het gemis van een Jong-elftal in de Keuken Kampioen Divisie laat zich bij Feyenoord voelen. De jongelingen moeten elders ervaring opdoen."

"Crysencio Summerville en Wouter Burger lijken potentiële eerste-elftalspelers voor de Rotterdammers, Dylan Vente is dat duidelijk niet. Bart Nieuwkoop krijgt een herkansing, voor Calvin Verdonk zit dat er waarschijnlijk niet in", aldus Tempelman in Voetbal International. Summerville gooit bij ADO Den Haag wat hem betreft de hoogste ogen. "Eén van de weinige lichtpuntjes bij ADO Den Haag dit seizoen. Crysencio Summerville hoopt op een dag te schitteren in De Kuip. Hij is pas achttien en heeft op en naast het veld - een pak Eredivisie-ervaring opgedaan in Den Haag."

"Met zijn snelheid als wapen is Summerville een ideale speler in de omschakeling. Hij blijft klein en licht, maar de kwaliteiten van de jeugdinternational staan buiten kijf. Een serieuze kans in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verdient hij zeker. Minuten maken moet wel het doel blijven, in of buiten De Kuip."

Gerelateerd nieuws
204 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 554 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved